Een klein beetje

Over mij

Dit ben ik

Céline van Leer

Hey allemaal! Mijn naam is Céline van Leer, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Gorinchem. Ik zit momenteel op de opleiding Dansinstructeur op het Albeda College in Rotterdam. Ik zit in mijn derde leerjaar, en ga binnenkort afstuderen.

En tijdje geleden kwam ik met het idee om een dancecrew op te richten. Ik heb van een aantal mensen hulp gekregen, en nu is het zover!

Ik ben vanaf mijn zesde begonnen met dansen als klein meisje bij de locale dansvereniging. Hier ben ik begonnen met Streetdance. Toen ik besloot om echt verder te gaan met dansen, ben ik meer stijlen gaan doen. Ik heb Modern, Ballet, Afrodance, Dancehall, Hiphop en Locking gaan volgen.

Ik ben nu voornamelijk Urban geschoold, maar ik geef ook lessen in Jazz.

Ik geef op verschillende dansscholen en verenigingen les. Onder andere Studio Urban Culemborg, YV-Dance Alblasserdam en OKK Hardinxveld.

Céline in dansgroep
Céline

Start jouw avontuur

Schrijf je in voor een van onze auditiedagen

Website gemaakt door Paardekooper Multimedia & Design || www.paardekooperm-d.nl

© Dance Unity – 2021